Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 5
Slatinski Venac
Za sva Vaša nezaboravna dnevna i večernja druženja, u nezaboravnom ambijentu, sa pogledom na Banjsko jezero uz degustaciju velikog izbora gurmanskih specijaliteta i jela domaće kuhinje, zadovoljstvo će Vam dopuniti starogradska akustična muzika, uz sveće i veliki izbor kvalitetnog pića, a sve zarad uspostavljanja savršene harmonije sa prirodom... Restoran raspolaže kamin salom, sa autentičnim ambijentom, mnogobrojnim umetničkim slikama i ikonama srpskih Svetaca, zimskom staklenom baštom ispunjena svežinom biljaka i raznolikog cveća koja je kapaciteta 120 dok je u letnjem periodu otvorena i ima kapacitet do 150 mesta. Sa dugogodišnjom tradicijom u restoranu uspešno organizujemo slavlja, rođendane, dočeke Novih godina, kao i sve druge manifestacije.
Cara Dušana 2
Uspomene su uvek posebne – sećaju nas na radosti trenutke, vraćaju nam mesta i ljude. Oživljavaju emocije, slike i mirise, brišu vreme i godine. Elegancija, luksuz i stil čine naš hotel idealnom lokacijom za vaša slavlja. Hotel Fontana se nalazi u srcu Vrnjačke banje i čini ga spoj tradicionalnog i modernog, luksuznog i pristupačnog. Kapacitet banket sale se prilagođava potrebama i zahtevima klijenata, i ista je idealna za male proslave od 50 osoba do velikih skupova od 450 osoba. Bilo da želite tradicionalno ili moderno venčanje, koktel, zabavu ili prijem, banket sala hotela Fontana je idealno mesto za to. Profesionalni tim osoblja učiniće vaše posebne trenutke nezaboravnim. Hotel raspolaže sa 212 smeštajnim jedinica modernog dizajna, opremljene po najvišim standardima hotelijerstva. U sklopu hotela se nalazi Wellness & SPA centar koji se prostire na preko 1000m2, sa svim najmodernijim wellness sadržajima. Gostima je na raspolaganju i igraonica sa profesionalnim timom animatora koji će i deci boravak u našem hotelu učiniti nezaboravnim. Pozovite nas da zajedno osmislimo vašu bajku. Biće nam posebna čast i zadovoljstvo da budemo deo vaših uspomena.
Vrnjačka 12
Preuređena Kristalna dvorana hotela Zepter, koja raspolaže sa 350 sedećih mesta, pogodna je za organizaciju svih svečanosti, večera i zabava. Iz Kristalne sale se pruža pogled na terasu, koja je u okviru Zepter SmartLife restorana. Imamo i Kongresnu salu kapaciteta do 600 mesta.
Vrnjačka 12
Preuređena Kristalna dvorana hotela Zepter, koja raspolaže sa 350 sedećih mesta, pogodna je za organizaciju svih svečanosti, večera i zabava. Iz Kristalne sale se pruža pogled na terasu, koja je u okviru Zepter SmartLife restorana. Imamo i Kongresnu salu kapaciteta do 600 mesta.
Ive Andrića 20
Vinarija i bazeni sa prirodnim hladom i savršeno čistom vodom. Organizujete Vaše venčanje na otvorenoj terasi kapaciteta do 120 mesta ili u bašti do 150 mesta. Restoran ima kapacitet do 64 mesta. Povedite ekipu, jer tu je i odbojkaški teren na pesku ili možda više volite tenis na šljaci ...