Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Izabrani filteri:
Rezultata: 4
Nikole Pašića bb
Nalazimo se u samom centru, u prelepom ambijentu gradskog trga. Nudimo Vam jela tradicionalne srpske kuhinje pripremljene od strane vrhunskih majstora. Za organizaciju vaših proslava, kao i ugodan boravak vaših gostiju nudimo samo najbolje, a naši ugostiteljski kapaciteti omogućavaju nam da ugostimo kako veliki, tako i manji broj gostiju. Do sada nismo organizovali, ali postoji mogućnost venčanja na otvorenom sa kapacitetom do 150 gostiju.
Jasikovačka petlja bb, Zaječar
Hotel Lux se nalazi u centralnom delu Timočke Krajine na samo 25 km od Zaječara i Negotina i 35 km od Bora i granice sa Rumunijom i Bugarskom. Nudi usluge prenoćišta, restorana i SPA centra.
Nikole Pašića bb
Nalazimo se u samom centru, u prelepom ambijentu gradskog trga. Nudimo Vam jela tradicionalne srpske kuhinje pripremljene od strane vrhunskih majstora. Enterijer Terazze doneo je gradu dizajn i atmosferu koji se mogu videti po evropskim metropolama, za grad do sad neviđeni dizajn prati internacionalna kuhinja, koja je ponovo gradu i njegovim gostima ponudila nešto novo, egzoticno i nesvakidašnje. U Terazzi možete proslaviti sve datume koju su bitni Vama i vašoj porodici (venčanja, rođendani, krštenja, godišnjice…)
Nikole Pašića bb
U sklopu hotela nalazi se Etno kafana “Srpska kuća”, koja u prelepom ambijentu svojim posetiocima nudi jela tradicionalne srpske kuhinje pripremljene na tradicionalan način. “Srpska kuća” nastoji da sačuva duh i tradiciju srpskog naroda od zaborava i da nas vrati našim korenima, jer najveće je blago ono što se prenosi sa generacije na generaciju i ono što traje vekovima.