Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 15
Karađorđev Trg bb
Ukoliko želite da Vaše venčanje bude upamćeno po specifičnom ambijentu, posvećenom osoblju, ukusnoj i raznovrsnoj ponudi hrane i pića, sigurni smo da ste na pravom mestu. Svečana sala posedovaće potpuno uređenu salu i kao takva pogodna je za organizovanje raznih vrsta svečanosti, rođendana, krštenja, matura, veridbi, punoletstva, proslava firmi, prezentacija, konferencija, koktela, a prevashodno venčanja. Svečana sala ’’Park’’ omogućava gostima komfor i prijatnost kapaciteta do 320 mesta, kako u prizemlju, tako i na takozvanoj galeriji. ‘’Park Zrenjanin’’ je namenski projektovan i izgrađen po najvišim standardima za ovu vrstu namene.
Ive Lole Ribara 36
Organizovanje svih vrsta proslava, poslovnih ručkova, promena...
Novosadski put bb
Luksuzno opremljen restoran u svakom trenutku zadovoljava potrebe oko 70 gostiju. Pored sale za ručavanje poseban šarm restoranu daje i letnja bašta u kojoj goste dočekuje prelepa fontana. Svečana sala za organizaciju skupova do 70 osoba.Trudimo se da svojim dugogodišnjim iskustvom doprinesemo da ovakvi događaji ostanu nezaboravni.
Srpskih Vladara, Melenci
Sala sa maximalnim kapacitetom 320 gostiju. Posebna sala za venčanja i divan predprostor sa separeima...
Trg slobode 3-5
Svadba kao jedan od najznačajnijih događaja u životu svakog čoveka zauzima posebno mesto u našoj ponudi. Luksuzni enterijer modernog stila hotelskih restorana su idealno mesto za Vas. U planiranju Vašeg savršenog dana ćemo uključiti Vaše želje, ideje kao i naše iskustvo i kvalitet. Svadbe u našem hotelu su već postale prepoznatljive i jedinstvene po ponudi služenja sa švedskog stola. Raznolikost švedskog stola pruža mogućnost gostima da sami kreiraju svoj tanjir u skladu sa svojim ukusima i željama. Ovakav način organizovanja svadbene proslave nailazi na sve veće zadovoljstvo kako mladenaca tako i njihovih zvanica. Spoj prijatne atmosfere, vrhunske hrane i usluge učiniće Vaše svadbeno veselje baš onakvim kakvim ste ga zamišljali!
Beogradski put 261
Na 15-om kilometru od Zrenjanina ili na 45-om od Beograda, na regionalnom putu Zrenjanin-Beograd, u sklopu prirodnog rezervata „Carska bara“, naš san je postao java. Satkan je samo i isključivo od čiste ljubavi i predstavlja naše zaveštanje u očuvanju tradicije i autentičnosti vojvođanske ravnice i običaja. U unutršnjnem delu salaša imamo mesta za 90 osoba, a imamo i dve terase kapaciteta od 80 i 110 mesta. Pridružite nam se da zajedno nastavimo da živimo naš san...dobro nam došli!
Karađorđev trg 67
Banatska kuća je autentični restoran u srcu Banata čija su vrata uvek otvorena za vaše posebne trenutke. Ukoliko želite da vašu ljubavnu priču krunišete u užem krugu porodice i prijatelja, na raspolaganju vam je gornja sala, kapaciteta 40 mesta. Za ceremoniju venčanja ili venčanje na otvorenom dostupan je prostor naše natkrivene bašte.
Mihajlovački drum bb
Hacijedna sala za izdavanje sa 10 godina dugom tradicijom i kompletno opremljenim prostorom do 320 osoba, parkingom i predivnom baštom za vaše venčanje iz snova do 150 osoba...
Beogradski put bb
Ako od restorana želite nešto više od mesta na kojem ćete samo dobro jesti na pravom ste mestu. Restoran "Trofej" nalazi se u sklopu Banatskog etno sela "Tiganjica" i pruža Vam mnoštvo raznolikih sadržaja kao što su mini zoo vrt, smeštaj u sobama uređenim u etno stilu, dečije igralište, mini ergelu poni konja kao i velikih rasnih konja, i još mnogo toga. Ova prijatna oaza nalazi se na 10-ak kilometara od Zrenjanina i 60-ak kilometara od Beograda, na vratima Carske Bare, pa samim tim čini ovo mesto idealnim za odmor, opuštanje i uživanje u Banatu i svim njegovim čarima.
Pere Dobrinovića 31a
Luksuzno opremljeni apartmani i sale za venčanja, na mirnoj lokaciji u blizini glavne autobuske stanice. Sve sobe su klimatizovane, kablovska televizija, wi-fi...
Ive Lole Ribara 58
Krunišite vašu ljubav u restotanu Alaska Tajna.Otkrivena bašta dostupna je za ceremoniju venčanja.
Principova 17
25 GODINA SA VAMA!!! Točak M Restoran u Zrenjaninu je tu za Vas, ukažite nam poverenje za Vaš svečani trenutak.
Karađorđev trg 100
Ušuškani u Karađorđevom parku, preko 20 godina nudimo specijalitete nacionalne kuhinje. Naša sala je spojena sa zimskom zastakljenom baštom koja se po potrebi otvara u letnjem periodu pa Vaše venčanje može biti i na otvorenom. Vidimo se na doručku, ručku, večeri, proslavi...
Karađorđev trg 67
Banatska kuća je autentični restoran u srcu Banata čija su vrata uvek otvorena za vaše posebne trenutke. Prostor naše natkrivene bašte dostupan je za ceremoniju venčanja kao i za svadbeno veselje.
Melenački drum 43
‘’Prestige Zrenjanin’’ je novootvoreni ugostiteljski objekat, moderno opremljen, usklađen potrebama modernog doba i aktuelnih trendova. Moderno dizajniran, "Prestige" se izdvaja po RGB Color rasveti, i jedini u okolini poseduje mogućnost tkz bojenja zidova sale. Ovaj prestižan momenat daje poseban čar novootvorenoj sali. Maksimalan kapacitet svečane sale "Prestige" je 450 gostiju. Objekat poseduje uređaje za klimatizaciju i ventilaciju objekta, kao i parking.