Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Izabrani filteri:
Rezultata: 16
Karađorđev trg 67
Banatska kuća je autentični restoran u srcu Banata čija su vrata uvek otvorena za vaše posebne trenutke. Ukoliko želite da vašu ljubavnu priču krunišete u užem krugu porodice i prijatelja, na raspolaganju vam je gornja sala, kapaciteta 40 mesta. Za ceremoniju venčanja ili venčanje na otvorenom dostupan je prostor naše natkrivene bašte.
Karađorđev trg 67
Banatska kuća je autentični restoran u srcu Banata čija su vrata uvek otvorena za vaše posebne trenutke. Prostor naše natkrivene bašte dostupan je za ceremoniju venčanja kao i za svadbeno veselje.
Zrenjaninski put bb
Nestvarna oaza u srcu ravnice, Restoran Golf Centar -Žabalj Okružen zelenilom i nestvarnom prirodom, daleko od gradske gužve ovaj restoran mladenci ma nudi mogućnost venčanja na otvorenom prostoru i proslavu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, koja se zauvek pamti. Sudbonosno “da” izgovoreno uz cvrkut ptica i šum jezera okruženog najlepšim cvećem, ostaviće neverovatan utisak kako na same mladence tako i na njihove drage goste. Oni koji se pripremaju da izgovore “da”, a ljubitelji su venčanja u zimskom periodu takođe imaju priliku da uživaju u nesvakidašnjem ambijentu Prelepe fotografije slikovitih pejzaža zauvek ćev krasiti njihove mladenačke albume. Golf Centar raspolaže sa tri sale koje pogled pružaju na prelepi golf teren ,svečana sala kapaciteta do 135 mesta, sala kapaciteta do 50 mesta i mala sala kapaciteta do 25 mesta predviđena za intimnija večanja. U želji da slavlje mladencima i njihovim zvanicama bude nezaboravno tim ovog restorana pažljivo osluškuje, a potom i profesionalno realizuje svaku želju zaljubljenog para. Pobrinuće se da u skladu sa željama mladenaca kreiraju savršeni meni za njihov važan dan i učiniće sve da se oni i njihovi gosti oduševe ukusom svakom zalogaja ali i besprrkornom ljubaznom uslugom. Pored vrhunskih specijaliteta iz kuhinje restorana Golf Centar koja se bazira na domaćim namirnicama spremljenim sa mnog ljubavi i iskustva kao i širokog izbora pića, budući supružnici imaju mogućnost da ambijent bude dekorisan po njihovoj zamisli. Bilo d ažele tradicionalno, moderno, elegantno dekorisanu salu tim restorana pažljivo vodi računa o svakom detalju. Uz vrhunska vina iz bogate vinske karte i odabir savršene muzike mladenci će nazdraviti ljubavi i sreći i zaplesati prvi ples koji ih vodi u zajednički život. Telefon 064/6442720 Zrenjaninski put bb, 21230 Žabalj www.golfcentar.rs
Melenački drum 43
‘’Prestige Zrenjanin’’ je novootvoreni ugostiteljski objekat, moderno opremljen, usklađen potrebama modernog doba i aktuelnih trendova. Moderno dizajniran, "Prestige" se izdvaja po RGB Color rasveti, i jedini u okolini poseduje mogućnost tkz bojenja zidova sale. Ovaj prestižan momenat daje poseban čar novootvorenoj sali. Maksimalan kapacitet svečane sale "Prestige" je 450 gostiju. Objekat poseduje uređaje za klimatizaciju i ventilaciju objekta, kao i parking.
Pere Dobrinovića 31a
Luksuzno opremljeni apartmani i sale za venčanja, na mirnoj lokaciji u blizini glavne autobuske stanice. Sve sobe su klimatizovane, kablovska televizija, wi-fi...
Beogradski put bb
Ako od restorana želite nešto više od mesta na kojem ćete samo dobro jesti na pravom ste mestu. Restoran "Trofej" nalazi se u sklopu Banatskog etno sela "Tiganjica" i pruža Vam mnoštvo raznolikih sadržaja kao što su mini zoo vrt, smeštaj u sobama uređenim u etno stilu, dečije igralište, mini ergelu poni konja kao i velikih rasnih konja, i još mnogo toga. Ova prijatna oaza nalazi se na 10-ak kilometara od Zrenjanina i 60-ak kilometara od Beograda, na vratima Carske Bare, pa samim tim čini ovo mesto idealnim za odmor, opuštanje i uživanje u Banatu i svim njegovim čarima.
Srpskih Vladara, Melenci
Sala sa maximalnim kapacitetom 320 gostiju. Posebna sala za venčanja i divan predprostor sa separeima...
Beogradski put 261
Na 15-om kilometru od Zrenjanina ili na 45-om od Beograda, na regionalnom putu Zrenjanin-Beograd, u sklopu prirodnog rezervata „Carska bara“, naš san je postao java. Satkan je samo i isključivo od čiste ljubavi i predstavlja naše zaveštanje u očuvanju tradicije i autentičnosti vojvođanske ravnice i običaja. U unutršnjnem delu salaša imamo mesta za 90 osoba, a imamo i dve terase kapaciteta od 80 i 110 mesta. Pridružite nam se da zajedno nastavimo da živimo naš san...dobro nam došli!
Karađorđev Trg bb
Ukoliko želite da Vaše venčanje bude upamćeno po specifičnom ambijentu, posvećenom osoblju, ukusnoj i raznovrsnoj ponudi hrane i pića, sigurni smo da ste na pravom mestu. Svečana sala posedovaće potpuno uređenu salu i kao takva pogodna je za organizovanje raznih vrsta svečanosti, rođendana, krštenja, matura, veridbi, punoletstva, proslava firmi, prezentacija, konferencija, koktela, a prevashodno venčanja. Svečana sala ’’Park’’ omogućava gostima komfor i prijatnost kapaciteta do 320 mesta, kako u prizemlju, tako i na takozvanoj galeriji. ‘’Park Zrenjanin’’ je namenski projektovan i izgrađen po najvišim standardima za ovu vrstu namene.
Karađorđev trg 100
Ušuškani u Karađorđevom parku, preko 20 godina nudimo specijalitete nacionalne kuhinje. Naša sala je spojena sa zimskom zastakljenom baštom koja se po potrebi otvara u letnjem periodu pa Vaše venčanje može biti i na otvorenom. Vidimo se na doručku, ručku, večeri, proslavi...
Ive Lole Ribara 36
Organizovanje svih vrsta proslava, poslovnih ručkova, promena...
Ive Lole Ribara 58
Krunišite vašu ljubav u restotanu Alaska Tajna.Otkrivena bašta dostupna je za ceremoniju venčanja.
Mihajlovački drum bb
Hacijedna sala za izdavanje sa 10 godina dugom tradicijom i kompletno opremljenim prostorom do 320 osoba, parkingom i predivnom baštom za vaše venčanje iz snova do 150 osoba...
Principova 17
25 GODINA SA VAMA!!! Točak M Restoran u Zrenjaninu je tu za Vas, ukažite nam poverenje za Vaš svečani trenutak.
Novosadski put bb
Luksuzno opremljen restoran u svakom trenutku zadovoljava potrebe oko 70 gostiju. Pored sale za ručavanje poseban šarm restoranu daje i letnja bašta u kojoj goste dočekuje prelepa fontana. Svečana sala za organizaciju skupova do 70 osoba.Trudimo se da svojim dugogodišnjim iskustvom doprinesemo da ovakvi događaji ostanu nezaboravni.