Kako izgleda venčanje jedne princeze u kombinezonu

kraljevsko-vencanje-kombinezon-princeze-aleksandre.jpgKraljevsko venčanje princeze Aleksandre od Luksemburga i Nikolasa Bagorija održano je u subotu, 22. aprila.


Princeza Aleksandra (32) četvrto dete i jedina ćerka Anrija, velikog vojvode Luksemburga, i Marije Tereze, velike vojvotkinje od Luksemburga, udala su se za Nikolasa Bagoja (33), biznismena iz Pariza, na građanskoj ceremoniji u gradskoj kući u Luksemburgu.


princeza-aleksandra-u-kombinezonu-na-vencanju-2Najavljeno je da će se raskošnija verska ceremonija, na kojoj princeza Aleksandra može nositi jednu od neverovatnih tijara velike vojvotkinje Marije Tereze od Luksemburga, održati sledećeg vikenda, piše "Tatler".kombinezon-za-vencanje-prinzeca-aleksandra-od-luksemburga
U subotu, međutim, mlada se odlučila za elegantni "valentino" ogrtač prebačen preko belog kombinezona dugih rukava. Kombinezon je sečen u struku i ima ravne, široke nogavice. Držeći se svadbene tradicije, princeza Aleksandra je dodala belu "šanel" torbicu i visoke "nude" štikle.
Sala za vencanje Dve kule Ugrinovci


Foto: Svečana sala za venčanja - Dve kule

Pogledajte još:


Sedam velikih kraljevskih venčanja


Koje je najskuplje poznato venčanje ikada


Saveti za fotografisanje na dan venčanja iz ugla fotografa


Koje dame su nosile najskuplje venčanice
Ažurirano: 03. Maj. 2023.
Datum: 27. Apr. 2023.

Izvor: ona.telegraf.rs - Jelisaveta Vujinović