zimski-bidermajer-sa-jarkim-bojama.jpg

15. Dec 2021 : Datum ažuriranja
 15. Dec 2021 | Milena Đurković

Zimska bajka od venčanja

Magično venčanje za pamćenje

Izvor: Pinterest

 

 

Organizovanje venčanja tokom hladnih zimskih dana može biti pravi izazov. Ipak, mnogi su svesni prednosti koje ono donosi, te se, ne toliko retko, odlučuju da baš u ovom periodu izgovore „DA“.

 

Zima asocira na praznike i vreme za porodicu, pa je parovi često biraju ukoliko žele intimno venčanje u krugu porodice

 

Možda ste se zaljubili baš u zimskom periodu, pa su vam se poljupci mešali sa pahuljama snega, a sada se nostalgično prisećate prvih dana ljubavi kada niste mogli da se odvojite jedno od drugog iako su vam se prsti zeledili. 

 

Mladenci na zimskom venčanju

Izvor: Pinterest

 

Ukoliko, pak, vašu vezu niste započeli na zimu, i dalje je jednako romantično da tada otpočnete bračni život, jer snežna belina koja vas okružuje spremno čeka da je ispunite svojom ljubavnom pričom.

 

Ukoliko maštate da na ludi kamen stanete okruženi zimskom čarolijom, tu smo da vam pružimo inspiraciju i pokažemo koliko ono može biti bajkovito.

 

 

Nesvakidašnje fotografije

 

Zamislite idiličnu prirodu u svom dugom zimskom snu, magični zavejani pejzaž i vas dvoje u centru kako razmenjujete zaljubljene poglede. Ima li lepšeg prizora? Posebno će bajkovito izgledati mlada u venčanici od raskošnog tila, ogrnuta krznom.

 

Intimna venčanja u krugu porodice

Izvor: Pinterest

 

Mlada u čarobnoj venčanici za zimsko venčanje

Izvor: Pinterest

 

 

Pronađite hotel za svadbu u Beogradu

 

 

Zimska dekoracija

 

Ovde se se možete držati umerenih novogodišnjih ukrasa, svedene jelke, kao i lampica za dekoraciju, ili biiti još smeliji, te dekorisati stolove buketom sa crvenim cvetovima i salvetama u istoj boji.

 

Zimska dekoracija sa grančicama

Izvor: Pinterest

 

Zimska dekoracija sa crvenim detaljima

Izvor: Pinterest

 

Autentična torta

 

Zimski period je posebno prepoznatljiv po ukusnoj hrani primamljivog i prazničnog izgleda, te je torta savršen način da ostavite utisak na svoje zvanice. Pažljivo odabrani ukrasi i detalji učiniće vašu tortu savršenom za najslađi početak zajedničkog života.

 

Autentična torta za zimsko venčanje

Izvor: Pinterest

 

Što se tiče ukusa, možete biti kreativni i zatražiti da svi spratovi torte budu različiti, pri čemu će svakim spratom preovladavati pojedinačni ukus, inspirisan poslasticama sa trpeze u ovo doba godine. 

 

 

Poručite savršenu tortu za venčanje

 

 

Ledena dekoracija

 

Ukoliko želite da budete pravi snežni kralj i kraljica na dan venčanja, onda i vaše ledeo carstvo mora izgledati autentično. Nudimo vam inspiraciju za dekoraciju stolova kako biste zvanice ostavili bez daha i dopuštamo da vam slike sve same kažu…

 

Ledena dekoracija stolova sa stilom

Izvor: Pinterest

 

The Dream

Foto: Prostor za venčanja „The Dream" u Beton Hali

 

 

Zimski bidermajer

 

Zimski bidermajer dozvoljava vam da pustite mašti na volju. Odlučite se za snežne akcente i boju cveća koja, baš kao i priroda, vuče ka hladnim otnovima, ili pak za tamne boje koje će napraviti stilski kontrast sa belinom oko vas. Mogućnosti su neverovatne!

 

Zimski bidermajer hladnijih tonova

Izvor: Pinterest

 

 

 

Pronađite bend za vašu proslavu

 

 

 

Bidermajer sa jarkim bojama

Izvor: Pinterest

 

Koristan poklon za goste

 

Ko ne bi voleo da na polon dobije nešto što greje i upotpunjuje sliku zimske idile? Mekano ćebe je savršen način da mladenci svojim gostima zahvale što su došli da ulepšaju njihov poseban dan.

 

Mekano ćebe na poklon

Izvor: Pinterest

 

 

Pogledajte naše predloge za odevne kombinacije ukoliko ste pozvani na zimsko venčanje