Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Proverite raspoloživost (Preporuke mladenaca)
Izabrani filteri:
Rezultata: 7
Dojeviće bb
Hotel Dragulj se nalazi na petom kilometru od centra grada Novog Pazara, na raskrsnici puteva prema Tutinu, Sjenici i Novom Pazaru. U neposrednoj je blizini kulturno-istorijskih spomenika islamske (Altun Alem džamija, Lejlek džamija, Hamam) i hrišćanske kulture (manastiru Sopoćani, manastir Đurđevi stupovi, Stari Ras). U sklopu hotela se nalazi se i mala banket sala kapaciteta 250 mesta.
Jošanički kej bb
Proslavite vaše posebne trenutke u hotelu Atlas.
Rifata Burdževića 79
Hotel Tadž se nalazi u centru Novog Pazara. Udaljen je pet minuta hoda od autobuske stanice. U blizini hotela se nalazi pijaca, šoping centri, restorani i kafići. Sobe su komforne i svaka soba poseduje kablovsku TV, internet, klima uređaje, telefon i TWC. Ako se goritii gornji nivo restorana kapacitet ide do 150 gostiju.
Postenje bb
Hotel Oxa se nalazi na samom ulazu u Novi Pazar iz pravca Beograda. Raspolaže sa 40 soba, luksuzno opremljenih. Sve sobe su klimatizovane i ceo hotel je pokriven besplatnom wifi internet mrežom. Restoran hotela nudi sve vrste jela i pića, pogodan za sve vrste veselja i slavlja u sali od 400 mesta. Obezbeđen je parking prostor za 100 vozila i garaža za 20 vozila, potpuno besplatno za sve korisnike usluga našeg hotela. Hotel je otvoren 24h dnevno i dobrodošli ste u svako doba.
37. Sandžačke divizije 2
Kristalne i Zlatne sale, kao i duga tradicija u održavanju venčanja, slavlja, poslovnih foruma, konferencija i poslovnih sastanaka i svih vrsta događaja čine ovaj hotel pravim izborom za poslovne, mlade i porodicne ljude. Novo ruho, kao i reka Raška koja umirujuće teče ispod hotela, čine ga jedinstvenim u regionu.
Dojeviće bb
Hotel Dragulj se nalazi na petom kilometru od centra grada Novog Pazara, na raskrsnici puteva prema Tutinu, Sjenici i Novom Pazaru. U neposrednoj je blizini kulturno-istorijskih spomenika islamske (Altun Alem džamija, Lejlek džamija, Hamam) i hrišćanske kulture (manastiru Sopoćani, manastir Đurđevi stupovi, Stari Ras). U sklopu hotela se nalaze i dve banket sale kapaciteta 450 i 250 mesta. Sale su luksuzno opremljene i savršene su za sve vrste veselja i svečanosti. Pored toga ne morate da brinete o parkingu jer imamo parking kapaciteta 150 vozila koji je obezbeđen video nadzorom.
Jošanički kej bb
Neka vaša maštovita vizija postane stvarnost uz podršku našeg stručnog tima. Vaša ljubav zaslužuje samo najbolje, i mi smo ovde da to ostvarimo. Rezervišite svoj datum i dozvolite da vaša priča zablista u raskoši Hotela Atlas. Proslavite vaše posebne trenutke na intiman način u Maloj Sali.