Pronađite idealan prostor za vaš najlepši dan.

Hoteli, restorani, salaši, splavovi, venčanja na otvorenom i još mnogo,
mnogo drugih ideja za nezaboravnu svadbu na jednom mestu.

Izabrani filteri:
Rezultata: 7
Jošanički kej bb
Proslavite vaše posebne trenutke u hotelu Atlas.
Dojeviće bb
Hotel Dragulj se nalazi na petom kilometru od centra grada Novog Pazara, na raskrsnici puteva prema Tutinu, Sjenici i Novom Pazaru. U neposrednoj je blizini kulturno-istorijskih spomenika islamske (Altun Alem džamija, Lejlek džamija, Hamam) i hrišćanske kulture (manastiru Sopoćani, manastir Đurđevi stupovi, Stari Ras). U sklopu hotela se nalazi se i mala banket sala kapaciteta 250 mesta.
37. Sandžačke divizije 2
Kristalne i Zlatne sale, kao i duga tradicija u održavanju venčanja, slavlja, poslovnih foruma, konferencija i poslovnih sastanaka i svih vrsta događaja čine ovaj hotel pravim izborom za poslovne, mlade i porodicne ljude. Novo ruho, kao i reka Raška koja umirujuće teče ispod hotela, čine ga jedinstvenim u regionu.
Dojeviće bb
Hotel Dragulj se nalazi na petom kilometru od centra grada Novog Pazara, na raskrsnici puteva prema Tutinu, Sjenici i Novom Pazaru. U neposrednoj je blizini kulturno-istorijskih spomenika islamske (Altun Alem džamija, Lejlek džamija, Hamam) i hrišćanske kulture (manastiru Sopoćani, manastir Đurđevi stupovi, Stari Ras). U sklopu hotela se nalaze i dve banket sale kapaciteta 450 i 250 mesta. Sale su luksuzno opremljene i savršene su za sve vrste veselja i svečanosti. Pored toga ne morate da brinete o parkingu jer imamo parking kapaciteta 150 vozila koji je obezbeđen video nadzorom.
Postenje bb
Hotel Oxa se nalazi na samom ulazu u Novi Pazar iz pravca Beograda. Raspolaže sa 40 soba, luksuzno opremljenih. Sve sobe su klimatizovane i ceo hotel je pokriven besplatnom wifi internet mrežom. Restoran hotela nudi sve vrste jela i pića, pogodan za sve vrste veselja i slavlja u sali od 400 mesta. Obezbeđen je parking prostor za 100 vozila i garaža za 20 vozila, potpuno besplatno za sve korisnike usluga našeg hotela. Hotel je otvoren 24h dnevno i dobrodošli ste u svako doba.
Jošanički kej bb
Neka vaša maštovita vizija postane stvarnost uz podršku našeg stručnog tima. Vaša ljubav zaslužuje samo najbolje, i mi smo ovde da to ostvarimo. Rezervišite svoj datum i dozvolite da vaša priča zablista u raskoši Hotela Atlas. Proslavite vaše posebne trenutke na intiman način u Maloj Sali.
Rifata Burdževića 79
Hotel Tadž se nalazi u centru Novog Pazara. Udaljen je pet minuta hoda od autobuske stanice. U blizini hotela se nalazi pijaca, šoping centri, restorani i kafići. Sobe su komforne i svaka soba poseduje kablovsku TV, internet, klima uređaje, telefon i TWC. Ako se goritii gornji nivo restorana kapacitet ide do 150 gostiju.